Početna - IZDVOJENO - Dan otvorenih vrata u Opatiji
policija
ilustracija

Dan otvorenih vrata u Opatiji

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila u četvrtak, 29. rujna od 9 do 12 sati u Opatiji će policija na plaži Slatina održati Dan otvorenih vrata. U tu svrhu policijski službenici će građanima pokazati dio svoje opreme i tehnike te neke od svojih svakodnevnih poslova koje obavljaju u cilju održavanja i unapređenja javnog reda i mira i opće sigurnosti svih građana.

Na spomenutom prostoru građani će imati priliku vidjeti izložena policijska službena vozila, kao i kombi vozilo za obavljanje očevida u prometu. Nadalje, građani će moći provjeriti i stanje bodova vezanih uz prometne prekršaje, zatim upoznati i dio poslova kriminalističke tehnike te pogledati zanimljivu demonstraciju rada službenog policijskog psa. Osim toga, na raspolaganju će im biti i preventivni info-punkt na kojem će dobiti korisne savjete i preporuke o mjerama samozaštite od najčešćih kažnjivih radnji, kao i druge korisne informacije.

Pozivamo građane da se pridruže navedenom događaju kako bi s policijskim službenicima zajednički obilježili Dan policije i  blagdan sv. Mihovila, zaštitnika policije.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Vedran Kinkela osvrnuo se na gužve u Matuljima te najavio novosti!

Pred koji se dan matuljski općinski načelnik osvrnuo na trenutnu prometnu situaciju u Matuljima. Posljednje je vrijeme promet u Matuljima ...