Početna - IZDVOJENO - Danas akcija na Korzu pod motom “Stvorimo bolji internet zajedno!”
web

Danas akcija na Korzu pod motom “Stvorimo bolji internet zajedno!”

Sa svrhom podizanja svijesti javnosti o problemu sigurnosti djece na Internetu, Dječji dom “Tić” Rijeka danas u vremenu od 12.00 do 13.30 sati, organizira info-pult na Korzu na kojem će građani moći dobiti informacije i edukativne materijale koji im mogu pomoći da djeci i mladima iz svoje sredine (djeci, unucima, učenicima,…) korištenje interneta učine sigurnim i bezbrižnim.

Na info-pultu će sudjelovati stručni djelatnici, volonteri i ambasadori “Tića” (učenici iz 23 osnovne škole u Rijeci) koji će građanima dijeliti edukativne plakate, brošure ibookmarkere.

U 12.30 sati na info-pultu će se okupiti svi ambasadori koje će, tom prilikom, pozdraviti i predstavnice Grada Rijeke, Maja Pudić, dipl. soc. radnik i Dunja Kuhar, dipl. iur.rijale kojima će djeci i mladima iz svoje sredine (djeci, unucima, učenicima) korištenje interneta učiniti sigurnim i bezbrižnim. Na info-pultu sudjelovat će stručni djelatnici i volonteri na čelu s Ambasadorima “Tića”.

Ova aktivnost se provodi povodom obilježavanja Međunarodnog dana sigurnijeg Interneta, koji se diljem svijeta obilježava drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu i to već dvanaestu godinu za redom, a ovim putem „Tić“ svim odraslim, posebno roditeljima, želi istaknuti njihovu važnu i odgovornu ulogu u sigurnom korištenju interneta za djecu i mlade, pružiti im u tome podršku i ukazati na mogućnost suradnje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...