Početna - IZDVOJENO - Danas druženje za liburnijske umirovljenike
strel1

Danas druženje za liburnijske umirovljenike

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Opatija i Udruga za razvoj kulture mladih “Kulturni front”, organiziraju druženje i (re)kreativne radionice za umirovljenike u sklopu projekta “Welcome” kojeg financiraju Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Filantropskog fonda ˝Zajedno za zajednicu˝, Zaklada Kajo Dadić, Amadria park (Milenij hoteli).

Pozivaju se umirovljenici iz Opatije, Liburnije i okolice da se podruže međusobno, i s mladima iz Udruge “Kulturni front”, nauče i isprobaju nove vještine i igre, te u ugodnoj atmosferi provedu kasno ljetno popodne. Iako je namijenjeno prvenstveno za umirovljenike, organizatorima će biti drago ukoliko se odazovu i djeca i unuci, budući da će aktivnosti biti zanimljive svim dobnim skupinama.

PROGRAM:

  • radionica amaterskog streličarstva, nakon koje će se održati i mali streličarski turnir,
  • prezentacija i igranje niza zabavnih stolnih društvenih igara,
  • atraktivni ‘lov na blago’ s bogatim nagradama
  • mjerenje tlaka i šećera,
  • druženje uz roštilj.

MJESTO I VRIJEME: Četvrtak 3. kolovoza s početkom u 18 h, na igralištu Tošina između Ulice G. Verdia i Nove ceste, pristup iz Ulice G. Verdia gdje se lako može pronaći i parking. Mjesto održavanje je u ugodnoj hladovini, a osigurani su šatori u slučaju lošeg vremena, navode organizatori u svom pozivu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...