Početna - IZDVOJENO - Danas kazališna predstava za djecu ”pazi.mazi.voli” u Gervaisu, Opatija
pazi mazi

Danas kazališna predstava za djecu ”pazi.mazi.voli” u Gervaisu, Opatija

Kazališne predstava za djecu ”pazi.mazi.voli.” u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba održat će se u nedjelju, 4. lipnja u velikoj dvorani centra Gervais u Opatiji. Predstava namijenjena djeci starijoj od 5 godina počinje u 11 sati, uz trajanje od 45 minuta.

Predstava “pazi.mazi.voli.” govori o važnosti odgovornog odnosa djece prema kućnim ljubimcima. Kroz priču publiku iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju i bacanju loptica.

– Što sve treba imati na umu prije no što odlučite nabaviti kućnog ljubimca, zašto je bolje udomiti, a ne kupiti psa, kakve obaveze i kakve radosti donosi briga o životinjama, tko je koga izdresirao – pas ljude ili ljudi njega, te koja je veza između zaigranih pasa i pisanja zadaće samo su neka od pitanja na koja odgovore kroz predstavu pokušavaju pronaći Juraj i Lea, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...