Početna - IZDVOJENO - Danas na Korzu Hyundai Road Show u Rijeci predstavlja novi model hibridnog vozila IONIQ
hyundai

Danas na Korzu Hyundai Road Show u Rijeci predstavlja novi model hibridnog vozila IONIQ

Atraktivan program nudi i zanimljive nagrade, prezentacije najnovijih modela vozila te radionice robotike za najmlađe.

Ovog petka 12. svibnja u Rijeci održat će se Hyundai Road show koji donosi pregršt zanimljivosti iz svijeta autoindustrije. Domaćin Rijeka Road Showa je zastupnik za Hyundai vozila u Primorsko-goranskoj županiji, tvrtka Afro d.o.o koja će, uz podršku regionalnog uvoznika, organizirati manifestaciju i predstaviti građanima gamu novih vozila.

Atraktivan program nudi zanimljive nagrade, prezentacije najnovijih modela vozila te radionice robotike za najmlađe.

Jedan od noviteta koji će biti premjerno predstavljen je i novi model hibridnog vozila IONIQ. IONIQ je inovativno rješenje potpuno drugačije od svih dosadašnjih generacija hibridnih vozila koje stavlja novo svjetlo na dosadašnje iskustvo korištenja automobila.

Osim ovog primjerka suvremene tehnologije, izloženi će biti i visoko opremljeni modeli i 10, i 20, i 20 Active te Tucson i H1.

Prava poslastica za ljubitelje inovativnog dizajna i moderne tehnologije biti će prezentacija novog modela i 30 čija je promocija počela upravo početkom svibnja.

Ukoliko vas znatiželja dovede na Trg 128. Brigade ne propustite zaigrati nagradnu igru jer možete osvojiti ljetovanje s novim i30, ili nešto skromniju, ali ne i manje primamljivu nagradu, vikend test vožnju modela i30.

Posebna zanimljivost ove manifestacije je radionica robotike za najmlađe koja se organizira u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih, a provode je STEM edukatori. Radionica je zamišljena kao uvod u robotiku i programiranje te je namijenjena prvenstveno osnovnoškolskom uzrastu.

Hyundai Road Show biti će otvoren za sve posjetitelje na Trgu 128. Brigade u petak 12. svibnja od 8:00 do 19:00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...