Početna - IZDVOJENO - Danas kreću radovi u Ulici 1. maja.
radovi na cesti
Ilustracija

Danas kreću radovi u Ulici 1. maja.

Trajanja radova će biti oko 10 dana, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produljiti. U vrijeme izvođenja radova Ulica 1. maja zatvara se za sav promet, osim za vozila javnog gradskog prijevoza (Autotrolej), stanara, vlasnika poslovnih prostora te vozila komunalnih službi i interventnih vozila.

Preusmjeravanje prometa: sSav ostali promet usmjeravat će se obilaznim pravcima u smjeru Škurinja (preko Tizianove ili Kresnikove ulice za vozila ukupne mase manje od 7,5 tona, odnosno cestom D404 i Riječkom obilaznicom za sva vozila), odnosno u smjeru centra Grada Rijeke (Tizianovom ulicom ili Ulicom Corrada Illiasicha za vozila ukupne mase manje od 7,5 tona ili Riječkom obilaznicom i D404 za sva vozila).

Za vrijeme izvođenja radova postojeće stajalište vozila javnog gradskog prijevoza privremeno će se premjestiti na dio prometnice na kojoj se radovi neće izvoditi. Autobusne linije iz smjera naselja Škurinje, i to linije broj 5, 5A i 19 na raskrižju ulica Osječka – Kresnikova – 1. maja – Tizianova preusmjeravati će se duž Tizianove ulice i dalje Laginjinom ulicom i Ulicom Žrtava Fašizma, Ulicom Fiumara, Veslarskom ulicom, Ulicom Ivana Zajca i Ribarskom ulicom do Jelačićevog trga, odnosno u smjeru terminala Delta. Autobusna linija 11 koja po postojećem režimu prometovanja prometuje Tizianovom ulicom, usmjeravati će se Laginjinom ulicom i dalje trasom linija 4, 5, 5A i19 do terminala na Delti. Duž navedene trase, vozila javnog gradskog prijevoza zaustavljat će se na postojećim stajalištima autobusa u ulicama na izmijenjenoj trasi prometovanja. Duž Ulice Nikola Tesla, Krešimove ulice i Ulice Riva navedene linije neće prometovati.

Mole se svi vozači za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja. Radno vrijeme izvođenja radova je od 07:00 do 17:00 sati radnim danom, od 07:00 do 15:00 sati subotom, a nedjeljom se ne radi.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osnovna škola D. Gervais Brešca od ponedjeljka na online nastavi s mogućnosti prihvata učenika na čuvanje

Na službenim stranicama Osnovne škole stoji obavijest :“Poštovani roditelji,Odlukom Župana, nastava za sve učenike organizirat će se online u tjednu ...