Početna - IZDVOJENO - Danas modna manifestacija CITY 45 20 powered by Womanary
trsatska moda

Danas modna manifestacija CITY 45 20 powered by Womanary

Ovogodišnje treće izdanje modna manifestacija CITY 45 20 powered by Womanary održat će se danas, 9. srpnja s početkom od 21.30 sati. Donosi brojne novitete i osvježenja, a zasigurno najveći je što će se velika modna revija održati na dvije etaže te će dva tima djevojaka usporedo predstavljati nove kolekcije hrvatskih dizajnera. Samim time, na Gradini se pripremaju i dva gledališta kako bi svi posjetitelji mogli uživati u modnim poslasticama.

Manifestaciju je od samih početaka prepoznala Marijana Hero, poznata dizajnerica koja stvara pod okriljem brenda Hero4Heroes te je istakla zadovoljstvo što i ove godine, po treći put, ima priliku predstaviti svoje najnoviju kolekciju na ovom prekrasnom prostoru.

Svake godine na modnoj reviji glavnu ulogu preuzima i jedna posebna haljina, nakon najduže haljine na svijetu, haljine koje svjetli i ove godine Marija Marcenich i fotograf Hrvoje Saršon pripremaju posebnu poslasticu za sve posjetitelje ove jedinstvene modne manifestacije.

U subotu će svoje najnovije kolekcije predstaviti La Vetrina, Sally atelier, Hero4Heros, Andy’s, Mardan Couture, Kayra, Becha design, salon Marie, Šik by Ljupka.hr. Najnovije modne dodatke predstavit će Petite Jolie, Streetbox Zagreb te Fashion studio Gossip, službeni nakit događanja je Zlatna kiša, a iz Zagreba tim Mašnica dolazi prezentirati najnovije modele poznatih rokovnika u limitiranoj nakladi inspiranih modnom manifestacijom CITY 45 20. Za lijepi izgled djevojaka pobrinut će se frizerski studio Sensa organic, za make up Catrice i Callegari.

Upravo ova manifestacija modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i cijele Hrvatske!

Sve posjetitelje ove povijesne lokacije koja donosi sadašnje modne trendove 09.07. očekuje prava modna rapsodija. Presenting corneri, modni i beauty noviteti, modne fotografije, izložbeni primjerci, Gradina će živjeti u duhu mode, ljepote, inovacije! Nakon najduže haljine na svijetu predstavljene prve godine, zatim haljine koje svjetli prošle godine i ove godine posjetitelje očekuje senzacija! Osim haljine iznenađenja, posebnost revije je i što će se održati na dvije etaže što je dosad jedinstveni koncept te će se se istovremeno unutar velike modne revije održavati mini revije nakita i modnih dodataka.

Noć mode i iznenađenja u Rijeku donosi pravo osvježenje u vidu ponude događanja, ne propustite biti dijelom modne priče, Trsatska gradina vrata otvara u 21 sat za sve svoje posjetitelje, ulaz slobodan, vidimo se!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zvončarske grupe Općine Matulji se sastale s epidemiologom

Srijedu su se predstavnici Općine Matulji sastali sa predstavnicima zvončarskih grupa Općine Matulji kako bi razgovarali o nadolazećim pusnim danima ...