Početna - IZDVOJENO - Danas počinje drugo izdanje Lovran Music Festivala
lovran lovran
foto: lovranlovran.com

Danas počinje drugo izdanje Lovran Music Festivala

Lovran Music Festival, humanitarni glazbeni festival nastao lani na inicijativu mladih lovranskih glazbenika, tijekom iduća tri tjedna doživjet će svoje drugo izdanje čiji je sav prihod namijenjen Dječjem vrtiću Lovran, a isti će se održavati u lovranskom Društvenom domu.

Program LMF-a počinje prekosutra, u subotu 7. svibnja, i sastoji se od dva dijela. Od 15 do 20 sati održavaju se sportske amaterske igre, u kojima je za participaciju nužno izdvojiti 30 kuna po paru, a koje će glazbeno nadopunjavati DJ Capo.

Noćni program trajat će od 22 do 5 sati, a najavljen je zanimljv DJ ”line-up” u kojem su DJ Amor, DJ Bronski, Marin Brx i Pidz3k. Upad iznosi 30 kuna.

Tjedan dana kasnije, u petak 13. svibnja, LMF se nastavlja glazbenim radionicama za djecu od 15 do 20 sati, a od 22 sata do 5 sati odvijat će se centralni dio čitavog programa – nastupit će grupa Elemental, uz pratnju Big Deal Banda, a ulaznica se cijeni na 40 kuna.

Posljednji dan festivala je subota, 21. svibnja – od 15 sati traje ”plesni fitness” – Zumba uz Chikaz, da bi se od 22 sata nastavilo druženje uz tri benda. Nastupaju Krematorium, Accidental One te Pepper Si, uz upad od 20 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novo elitno naselje na Pavlovcu

Naselje Pavlovac, koje se zbog svoje lokacije smatra iznimno atraktivnim i elitnim dijelom grada, uskoro će dobiti proširenje od 28.500 ...