Početna - IZDVOJENO - Danas počinje Ljetno Art-kino
art-kino
ilustracija

Danas počinje Ljetno Art-kino

Od 26. lipnja do 3. kolovoza održat će se program Ljetnog Art-kina, u sklopu kojeg će se u dvorištu Art-kina Croatia prikazati gotovo 40 filmskih projekcija. Posjetitelji će imati priliku pogledati uspješnice iz upravo završene sezone Art-kina, pogledati filmove s Festivala mediteranskog filma Split i Motovun film festivala te dokumentarni program radionice Ex Oriente Filma.

S obzirom na prošlogodišnji interes za programe Ljetnog Art-kina, koje je pogledalo oko 1.500 posjetitelja, očekuje se da će tijekom ovog ljeta još veći broj posjetitelja gledati filmove na otvorenom.

Ljetno Art-kino počinje u 21,30 projekcijom “Američka noć” francuskog redatelja Francoisa Truffauta, čime će se najaviti ciklus njegovih filmova i ujedno obilježiti 30-godišnjica smrti jednog od ključnih aktera francuskog novog vala.

Cijena ulaznica za filmske projekcije je trideset kuna, s time da članovi Filmskog kluba plaćaju dvadeset kuna. Ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka projekcije. Na dio programa ulaz je slobodan.

Partneri Art-kina Croatia u provedbi programa su Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Blitz film, Discovery Film, Festival mediteranog filma Split, Mediji akvizicija, Motovun Film Festival, Muzej moderne i suvremene umjetnosti Rijeka, Udruga Ukus i VTI.

Program sufinanciraju Grad Rijeka, Hrvatski audiovizualni centar i Europa Cinemas, uz potporu Programa MEDIA Europske unije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...