Početna - IZDVOJENO - Danas počinju radovi na Kostabeli
web

Danas počinju radovi na Kostabeli

Rijeka promet obavještava građane da danas, 16. ožujka počinju radovi na rekonstrukciji postojeće kanalizacijske crpne stanice na području Kostabele. Promet će se tijekom izvođenja radova odvijati nesmetano, bez zatvaranja prometnice koja spaja Kantridu i Opatiju i obrnuto. Završetak radova predviđen je sredinom lipnja ove godine.

Iako se navedena prometnica neće zatvarati za promet, mole se vozači da povećaju oprez u zoni izvođenja radova.

Ova investicija dio je 23,1 milijuna kuna vrijednog Projekta EIB/CEB u Rijeci, koji još obuhvaća izgradnju i rekonstrukciju kanalizacije i vodovoda područja Gornji Zamet i Donja Drenova – sjever te u Ulici Murini na Srdočima. Odabrani izvođač radova je zajednica ponuditelja – tvrtke Centrogradnja d.o.o. i Tehnika d.d. iz Zagreba.
Stručni i obračunski nadzor nad radovima pružat će tvrtka HOUSE d.o.o. iz Rijeke. Završetak radova predviđen je sredinom lipnja ove godine.

Sve informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja predmetnih, ali i svih ostalih radova u sklopu Projekta EIB/CEB u Gradu Rijeci mogu se dobiti na info telefon 051 352 500 (od 07:00 do 15:30 sati).

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...