Početna - IZDVOJENO - Danas počinju radovi u Grobničkoj cesti
radovi-na-cesti-liburnija
arhiva

Danas počinju radovi u Grobničkoj cesti

Danas  započinju radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja u ulici Grobnička cesta. Predviđeni rok trajanja radova je 10-tak dana, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produljiti.Mole se svi vozači za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja.

Radno vrijeme izvođenja radova je od 07:00 do 17:00 sati radnim danom, od 07:00 do 15:00 sati subotom, a nedjeljom se ne radi. Sve informacije o radovima i odvijanju prometa biti će redovito objavljene u medijima. Sve informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja radova mogu se dobiti na info telefon 051 352 500 (07:00 do 15:30 sati).

 Dodatne napomene

Radovi će se izvoditi duž južnog prometnog traka Grobničke ceste te u ukupnoj širini kolnika u zoni raskrižja Ulice Franje Račkoga i Grobničke ceste. Lokacija na kojoj će se radovi izvoditi započinje u zoni raskrižja Grobnička cesta – Ulica Račkoga, a završava na raskrižju Grobnička cesta – Ulica Kalina. Ukupna dužina trase izvođenja radova iznosi oko 320 metara. Tijekom izvođenja radova duž Grobničke ceste odvijati će se ograničeni promet duž sjevernog prometnog traka u smjeru JUG – SJEVER. U zoni ograničenog prometa biti će dozvoljeno prometovanje isključivo vozila Autotroleja, stanara i vlasnika poslovnih prostora. Sav ostali promet biti će preusmjeren obilaznim pravcima. Pristup naselju uz Ulicu Kalina, lokaciji tehničkog pregleda i gradilištu Jadran Galenski na području Svilna biti će moguć iz smjera Čavli i Svilna.

Promet iz smjera naselja Čavli i Dražica u smjeru Rijeke će se na raskrižja državnih cesta D3 i D40 na području Čavli preusmjeriti državnom cestom D40 do čvora Čavli te potom autoceste A6 do čvora Orehovica te dalje Ulicom Račkoga u smjeru centra Rijeke. Promet iz smjera Pašca će se na raskrižju Grobničke ceste i Ulice Balda Fućka usmjeriti Grobničkom cestom u smjeru raskrižja državnih cesta D3 i D40 na području Čavli te dalje duž državne ceste D40, autocestom A6 do čvora Orehovica i Ulicom Račkoga u smjeru centra Rijeke.

Prometovanje autobusa za vrijeme izvođenja radova u ulici Grobnička cesta

Tijekom izvođenja radova preusmjeriti će se kretanje vozila javnog prijevoza na linijama 12, 13, 14, 15 i 16, kako slijedi: linije 12, 14, 15 i 16 u smjeru Rijeka – Grobnik prometovati će uobičajenom trasom do zadnjih stanica na području Grobnika, dok će u smjeru Grobnik – Rijeka prometovati do raskrižja državnih cesta D3 i D40 na području Čavli, gdje će se prometovanje nastaviti duž državne ceste D40 do raskrižja državne ceste D40 i zapadne prilazne ceste autocesti A6 te potom autocestom A6 u smjeru Rijeke do čvora Orehovica i dalje uobičajenom trasom kretanja, Ulicom Račkog u smjeru centra Rijeke.

linija 13 u smjeru Rijeka – Grohovo prometovati će uobičajenom trasom do zadne stanice na području Grohova, dok će u smjeru Grohovo – Rijeka prometovati do raskrižja Ulice Balde Fućka i Grobničke ceste, nakon čega će se autobusi na liniji 13 preumjeriti duž Grobničke ceste i Ulice Svilno u smjeru Čavle do raskrižja državnih cesta D3 i D40 na području Čavli, gdje će se prometovanje nastaviti duž državne ceste D40 do raskrižja državne ceste D40 i zapadne prilazne ceste autocesti A6 te potom autocestom A6 u smjeru Rijeke do čvora Orehovica i dalje uobičajenom trasom kretanja, Ulicom Račkog u smjeru centra Rijeke

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...