Početna - IZDVOJENO - Danas povodom blagdana Svih svetih besplatna vožnja Autotrolejom
autotrolej

Danas povodom blagdana Svih svetih besplatna vožnja Autotrolejom

Gradsko komunalno društvo Autotrolej pojačalo je u nedjelju i ponedjeljak kao i danas,na blagdan Svih svetih određene gradske linije kako bi građani mogli što lakše doći na groblja.

“KD Autotrolej će u  nedjelju (30.10.), kao i na sam blagdan Svih Svetih na linijama 4 i 5 voziti prema voznom redu za radni dan. Po potrebi na ovim linijama biti će uključivani i dodatni autobusi. Na ostalim linijama koje voze prema gradskim grobljima pratiti ćemo situaciju na terenu, te ovisno o potrebi uključivati dodatne autobuse.”

“Također, apeliramo na građane da na groblja odlaze javnim gradskim prijevozom kako se ne bi stvarale gužve, a prolazak autobusa bit će omogućen u suradnji s policijom, prometnim redarstvom, dok će na terenu biti i specijalno vozilo „pauk“. Dosadašnja iskustva pokazala su kako građani najviše posjećuju gradska groblja Drenova i Kozala, te je stoga na ovim linijama i organiziran vozni red kao radnim danom”, poručili su iz Autotroleja.

Danas, 1. studenog biti besplatan prijevoz na autobusnim linijama 2, 3, 4, 5 i 9.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sljedećeg vikenda kreće Bela Nedeja

Kako u svom obraćanju javnosti navodi gradolnačelnik grada Kastva, ovogodišnje izdanje Bele nedeje će se održati sljedećeg vikenda. Nakon prošlogodišnjeg ...