Početna - IZDVOJENO - Danas priča o Edith Piaf na Trsatskoj gradini
ksenija prohaska
web

Danas priča o Edith Piaf na Trsatskoj gradini

Ovaj četvrtak nas očekuje Ksenija Prohaska – Priča o Edith Piaf, glazbeno – dramska predstava s glazbom uživo koja počinje u 21.00h na Trsatskoj gradinn.

Ksenija Prohaska priznata je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica s dugogodišnjom karijerom u Hollywoodu.
Uz glazbenu pratnju na glasoviru, višestruko nagrađivanog kompozitora i pijaniste Ivana Božićevića, Ksenija uprizoruje priču o legendarnoj francuskojpjevačici Edith Piaf.

U predstavi se isprepliće priča o životu Edith Piaf koju Ksenija interpretira kao glumica u prvom licu sa najvećim glazbenim uspjesima, koji su obilježili njezin životni put. To su pjesme La vie en rose, Milord itd., i dok priča teče, Ksenija također objašnjava na hrvatskome, sadržaj šansone koje interpretira na francuskom i tako publici još više približava veliku poeziju šansone, koju su pisali velikani kao što je Jaques Prevert. Predstava je izuzetno topla, ljudska i dirljiva, a o interpretacijama pjesama govore brojne sjajne kritike.

Početak predstave je u 21.00 h, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 h.
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...