Početna - IZDVOJENO - Danas radionica za djecu “Reciklirani Božić”, Opatija
ledena_carolija

Danas radionica za djecu “Reciklirani Božić”, Opatija

U šatoru na maloj Ljetnoj pozornici Udruga Žmergo danas, u ponedjeljak 19. prosinca, s početkom u 17 sati provest će radionicu za djecu (10+) pod nazivom RECIKLIRANI BOŽIĆ, kojom će se obilježiti Međunarodni dan protiv plastičnih vrećica.

Sudionici radionice naučit će izrađivati različite božićne ukrase od raznih vrsta otpadnog materijala koje možemo pronaći u svojim domovima. Ovo je ujedno i prilika za osvijestiti potencijal otpada kojeg svakodnevno stvaramo te naučiti kako ga pametno iskoristiti kroz ponovnu upotrebu (upcycle) čime se smanjuje količina otpada na odlagalištima i negativan utjecaj na okoliš.

Izradite vijenčiće od plastičnih vrećica, ukrasne zvijezdice od plastičnih boca, božićnu zvijezdu od toaletnih rola, božićne jelke od starog papira. Dođite se družiti s nama i doživjeti kreativne, zabavne i ekološke blagdane, navode organizatori.

Prijave sudionika na petra@festivalopatija.hr ili na zmergo@zmergo.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...