Početna - IZDVOJENO - Danas radionica Prvi koraci u 3D printanju u Foliotu
foliot

Danas radionica Prvi koraci u 3D printanju u Foliotu

Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji provodi niz radionica za djecu i mlade kao što su kreativne, plesne, filmske, dramske, jezične radionice u kojima djeca i mladi razvijaju svoje kreativne potencijale. Svjesna važnosti razvijanja tih potencijala i u STEM području, Udruga je postala dio STEM revolucije što je njezin početak u organizaciji radionica iz toga područja.

Ovom prilikom Udruga najavljuje besplatnu pokaznu radionicu „Prvi koraci u 3D printanju“ za školski uzrast od 4. do 8. razreda koju organizira u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Rijeka. Radionica će se održati u ponedjeljak, 10. travnja od 17 do 18 sati.

3D printanje i modeliranje novo je interdisciplinarno područje koje pruža nov način izražavanja za budućnost u kojemu se isprepliću kreativnost i
stvaralaštvo, a jako je malo stvari u njemu koje ograničavaju maštu što zaista odgovara Foliotovoj krilatici – pusti mašti na volju.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj polaznika je ograničen. Prijaviti se na radionicu možete putem Facebook stranice, mailom na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 092 35 85 110 do ponedjeljka ujutro.

Udruga Foliot najavljuje besplatne radionice do kraja školske godine, a ako se želite priključiti nekoj od redovnih radionica, niste zakasnili – u nekim grupama još uvijek ima mjesta za nove članove. Više informacija o radionicama, programima i projektima Udruge možete pročitati na njihovoj Facebook i web stranici www.foliot.hr ili doznati pozivom na broj telefona 051/568-584.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...