Početna - IZDVOJENO - Danas se obilježava Međunarodni dan mladih u Opatiji

Danas se obilježava Međunarodni dan mladih u Opatiji

Međunarodni dan mladih obilježit će se u Opatiji u petak, 12. kolovoza, nizom zanimljivih događaja namijenjenih mladima u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije.

U jutarnjim satima na opatijskoj tržnici u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Opatija održat će se pokazna vježba oživljavanja unesrećene osobe uz podizanje svijesti o važnosti zdravlja prigodnim mjerenjem tlaka i šećera mladima i svim zainteresiranim građanima.
Poslijepodne, od 15:30 h do 18:30 h, održat će se radionica/predavanje stručnjaka za mlade, predsjednika Gradskog vijeća Grada Lepoglave Hrvoja Kovača na temu „Mladi NISU budućnost“ u prostorijama Centra za inovacije u turizmu – Hubbazia u Vili Antonio.

Večernji dio programa rezerviran je za Abbazia pub kviz u Eugenian Baru, koji počinje u 20:00 h, a organizatori su pripremili vrijedne nagrade za sudionike. Kviz će moderirati Dražen Turina Šajeta, koji će nakon kviza uz glazbu nastaviti zabavljati goste. Više informacija i prijave za pub kviz na Fb stranici Savjeta mladih Savjet mladih Grada Opatije / Youth Council of Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...