Početna - IZDVOJENO - Danas se sastaju Karamarko i Petrov
Petrov-Karamarko
Foto: metkovic-news

Danas se sastaju Karamarko i Petrov

Iz SDP-a su u četvrtak navečer priopćili da će se sa svojim koalicijskim partnerima odazvati pozivu Mosta nezavisnih lista za nastavak razgovora u ponedjeljak 7. prosinca.

– Svi partneri koalicije Hrvatska raste doći će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom – stoji u priopćenju.

Iz HDZ-a su na poziv Mosta poručili kako se prije moraju konzultirati sa svojim koalicijskim partnerima. Ubrzo je na Facebook stranicama Mosta objavljeno kako će se predstavnici Domoljubne koalicije u petak popodne naći s predstavnicima Mosta ”na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji”.

Dnevnik.hr piše kako im je neslužbeno potvrđeno da je dogovoren sastanak Bože Petrova i Tomislava Karamarka te da bi se mogli sastati već u petak. Navodno je sastanak tražio Karamarko.

Podsjetimo, nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Sabora u četvrtak ujutro, Most je pozvao sve čelnike obaju koalicijskih blokova na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. Iz Mosta su pritom naglasili da će, ako se odazove samo jedna strana, samo s njom nastaviti razgovore o sastavljanju reformske vlade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održana Bela Nedeja

Još jedna godina Bele Nedeje privukla je u Kastav mnogobrojne goste i sve one željne zabave i druženja, vrijeme nije ...