Početna - AUTOMOTO - Danas u 18 sati otvorenje Exlusive Auto Moto Showa
Exclusive auto moto show

Danas u 18 sati otvorenje Exlusive Auto Moto Showa

U organizaciji agencije Klik marketing i Udruge Auto staza Grobnik na prostoru od 3000 kvadrata, na trećem katu Tower centra Rijeka od 3. do 6. travnja održat će se Exclusive Auto Moto Show.

Nakon velikog interesa izlagača za sudjelovanje na ovom jedinstvenom auto-moto događanju u Rijeci, pa i u Hrvatskoj zaključen je popis auto i moto kuća koje će predstaviti svoje novitete. Na Exclusive Auto Moto Showu pojavit će se Rimac automobili, poznati po izumu hrvatskog električnog superautomobila. Najavljeni su i atraktivni modeli Ferrarija i Lamborghinija.

Otvorenje sajma predviđeno je 3.4. u 18 sati uz Putokaze, za štimung brinut će se i kreativni K2K a to je plesna ekipa pod vodstvom Maje Kereš. Domaćin će biti neizostavni Davor Jurkotić, a za sve posjetitelje na otvorenju koktele će pripremati riječki barmeni iz Udruge konobara i barmena.

Programskom smislu želja je bila da spoje staro i novo. Stari automobili i motocikli nisu samo ljubav  čudnih ljudi već su oni doprinos nacionalnoj povijesti, promotori tehničke kulture te istinska baština.

Tako je u subotu 5.4. predviđena na krovu Towera prezentacija desetak oldtimera (auta i motora) u suradnji s Oldtimer klubom Rijeka, a ukoliko vremenske prilike dozvole, biti će organizirano i mini oldtimer natjecanje, odnosno ispit točnosti. Znatiželjni će se moći provozati u oldtimeru po krovu Towera, ukoliko padna kiša program se s krova selu u nadkrivenu garažu 5b.

Sudionici Exlusive Auto Moto Showa 2014 godine:

PSC Primorje, Krk moto, Porsche Interauto, Peugeot Dujmović, RB Auto, Grand Auto, AC Integra, Ford Pogarčić, Krainc Auto, Auto kuća Lenac, Auto Ukić, Honda Ruting, Autonippon Toyota, Moto Matušić, ARK Mihelić, Dok-Ing, Auto Hrvatska, AK Rijeka, Zagrebačka Banka, Unicredit Leasing, Impuls Leasing, Raiffeisen Leasing, Rimac Automobili, 40 box, Afro Hyundai, Vulkal, Datacol, Hrvatski telekom,.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...