Početna - IZDVOJENO - Danas u 19:00 sati HNK Rijeka : Feyenoord na Kantridi
HNK Rijeka
arhiva

Danas u 19:00 sati HNK Rijeka : Feyenoord na Kantridi

Danas s početkom od 19:00 sati na riječkom stadionu Kantrida pogledajte nogometni dvoboj treće utakmice skupine G UEFA Europa lige između Rijeke i Feyenoorda.

Utakmicu su najavili trener Matjaž Kek i nezamjenjiva karika na desnom boku Ivan Tomečak.

– Pred nama je još jedna velika europska utakmica i suparnik koji je upisan u povijest europskog nogometa velikim slovima. Nema većeg izazova, veselja i priznanja nego biti u prilici za odigrati ovako veliku utakmicu, doći na razinu da možeš igrati ovakvu utakmicu i da u takvoj utakmici razmišljaš kako doći do bodova i igrati na visokom europskom nivou što smo pokazali da možemo. Građenje Rijeke u svim segmentima mene strašno veseli… To je znak da se ide naprijed i zbog toga veliko priznanje igračima zbog ovoga gdje su doveli Rijeku – istaknuo je Matjaž Kek i uputio poziv navijačima da dođu na Kantridu i svojom podrškom igračima uljepšaju još jednu europsku stranicu koja će biti ispisana u četvrtak navečer.

– Dođite na Kantridu, uzmite ulaznice koje su ostale i još jednom uživo budite dio nogometnog spektakla. Mislim da ćemo biti ravnopravan suparnik jer imamo svoje ciljeve, želje i motive.

Ivan Tomečak nerijetko je u europskim utakmicama znao imati značajnu ulogu u velikim utakmicama kakva je pred vratima…

– Na nama igračima je da ispoštujemo ono što se od nas traži, da pružimo svoj maksimum i natopimo ovaj dres znojem pa što bude. Ako na kraju utakmice budemo zadovoljni onime što smo pružili, ako znamo da je „to to“, da nije moglo više, bit ćemo zadovoljni. Europa kažnjava svaku pogrešku i moramo biti što koncentriraniji kako nam se ne bi dogodio propust. Ako bude tako osvojit ćemo bodove i ostvariti dobre rezultate. Nizozemski klubovi igraju nogomet koji svakoj momčadi  na svijetu može nanijeti štetu, ali pokazali smo da smo spremni na to. Ako pružimo ono što možemo u ovom trenutku onda imamo razloga razmišljati o pozitivnom rezultatu, a u nogometu nitko nije nepobjediv – dodao je Tomečak.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...