Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - DanceStar Croatia 2019 Qualifier Opatija

DanceStar Croatia 2019 Qualifier Opatija

Dance Star Croatia Qualifier naziv je natjecanja koje će se održati u Opatiji od 1. do 2. veljače 2019.

Kvalifikacije su to u plesu za svjetsko finale natjecanja DanceStar World. Natjecanje je otvoreno za sve amatere i profesionalne plesače. Vidjet ćemo individualne nastupe, kao i nastupe grupa i timova.

Opatija je i ove godine domaćin kvalifikacijskog natjecanja koje će se održati u KTC Gervais. Očekuje se veliki broj velikih i malih plesača. Osim u Opatiji, natjecanje DanceStar održava se u 55 zemalja u svijetu a na njima se pokaže 55000 plesača. Kvalifikacijska natjecanja za finale održavaju se u Rumunjskoj; Bukurešt i Cluj-Napoca, u Mađarskoj; Nagykanisza, u Slovačkoj; Nitra, u Filipinima; Manilla, u Bugarskoj; Varna, u Austriji; Zell am See i Baden bei Wien.

Veliko finale biti će u Poreču od 20. svibnja 2019. do 21. svibnja 2019. Samo njih 7000 nastupati će u finalu koje će se održavati u Poreču. Plesači nastupaju u 4 dobne kategorije; Mini – u starosti od četiri do osam godina, Children – djeca stara od devet do jedanaest godina, Juniori – od dvanaest do petnaest godina dok su Seniori preko šesnaest godina. Discipline koje se plešu su balet, moderni ples, akrobatski ples, jazz dance, folklorni ples…

Biti će ovo prilika da se preko 2000 izvođača pokaže u punom sjaju nakon napornog vježbanja. Nove plesne točke i koreografije pokazat će natjecatelji ne bi li izborili pravo nastupa nu finalu u dvorani Žutika u Poreču.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

LFC X: Ekipa Aras iz Domžala odnijela glavnu nagradu

U dramatičnoj završnici pobijedili su ekipu SFC Cabahia iz Pule za koju su nastupili prošlogodišnji osvajači. Sinoć je završilo deseto ...