Početna - IZDVOJENO - Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma

Opatija jedna od najboljih destinacija zdravlja u Hrvatskoj, Thalassotherapianajbolje spa lječilište, a Marina Sverić najbolja policajka u Hrvatskoj

U sklopu tradicionalne manifestacije „Dani hrvatskog turizma“ koja se održava na Hvaru sinoć je dodijeljen prvi dio nagrada HTZ-a i HGK-a u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Opatija je proglašena jednom od najboljih destinacija zdravlja u Hrvatskoj, dok je Thalassotherapia Opatija drugu godinu za redom nagrađena kao najbolje spa lječilište u Hrvatskoj. Opatija se ponosi i najboljom policajkom u Hrvatskoj, a radi se o Marini Sverić, policijskoj službenici za prevenciju iz Policijske postaje Opatija.

Drugi dio nagrada dodijelit će se u četvrtak 25. listopada, za 10 najboljih u turizmu, u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Objava Liste kandidata za DGV

Lista kandidata za vijećnike XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća     Nakon prezentacije projekta „Dječje gradsko vijeće“ u osnovnim školama Rikard Katalinić ...