Početna - IZDVOJENO - Dani otvorenih vrata udruga u Društvu ”Naša djeca“ Opatija
dnd-opatija

Dani otvorenih vrata udruga u Društvu ”Naša djeca“ Opatija

Društvo „Naša djeca“ Opatija i ove godine uključilo se u dvije značajne manifestacije kojima se promovira rad neprofitnih organizacija i volonterskog rada – Dani otvorenih vrata udruga i Hrvatska volontira. DND Opatija aktivnosti prijavljene u sklopu obje manifestacije, provest će u sklopu programa obilježavanja 65 godina rada i djelovanja Društva „Naša djeca“ Opatija pod motom ”s djecom i za djecu“.

– DND Opatija poziva svu djecu, roditelje, korisnike, prijatelje, članove, volontere i ostale građane da im se pridruže na nekoj od slavljeničkih aktivnosti. Sudjelovanje na Festivalu udruga u Rijeci zakazano je 25. svibnja, od 16 sati na Kontu, istog dana na rasporedu je radionica izrade cvjetnih aranžmana i ukrasa te grupno uređenje vanjskog prostora koje će se održati od 8 do 16:30 sati u prostorijama DND Opatija. Dan kasnije, 26. svibnja od 8 do 17 sati održat će se šetnja kroz povijest. Naime, povodom obilježavanja 65 godina rada i postojanja DND Opatija otvorit ćemo vrata svoje arhive i posjetiteljima pokazati stare fotografije, aktivnosti, projekte, stare igračke i dječje radove. Besplatna radionica za djecu na kojoj će se izrađivati ukrasi, pokloni, čestitke koje će se dijeliti gostima na vrtnoj zabavi DND Opatija kojom će se proslaviti 65 godina rada i djelovanja DND Opatija, poručili su iz DND-a Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Smanjene cijene ručne autopraonice Brilliant car wash

Ručna autopraonica Brilliant koja se nalazi na adresi Mučići 88 smanjila je cijene usluga i nudi posebne pogodnosti svojim vjernim ...