Početna - IZDVOJENO - Daniel Sloss u Rijeci
Daniel Sloss, Bloomsbury
Foto: Jill Furmanovsky

Daniel Sloss u Rijeci

U sklopu programa “London Calling Comedy” družimo se sa škotskim stand up komičarem DANIELOM SLOSSOM koji u sklopu turneje po Europi, stiže do Zagreba i Rijeke sa novim programom “REALLY…?!”

Stand up komičar Daniel Sloss u studenom ponovo stiže u Hrvatsku, nakon što je prošle godine oduševio zagrebačku publiku u sklopu svoje prve europske turneje „Live“. Danielnastupa u Zagrebu, u maloj dvorani Lisinskog, u četvrtak 12.11. u 20 sati; a dan kasnije – petak, 13.11. u 20 sati – nastupit će po prvi put u Rijeci, u HKD-u na Sušaku.
Ovoga puta Daniel stiže s novim materijalom koji se zove “Really…?!”. Svježi, smiješni i zabavni je to materijal komičara s međunarodnom reputacijom, kojeg nazivaju polu čovjek – polu Xbox.
Daniel je jedan od najznačajnijih izvođača na edinburškom Fringe festivalu, a iako ima samo 24 godine tamo je rasprodao sve svoje nastupe. Štoviše, u posljednjih 8 godina nastupao je pred desecima tisuća ljudi u Edinburgu, rušivši pritom rekorde na blagajni. Također, intenzivno je nastupao diljem Amerike, Velike Britanije, Australije i nastupio je na TV showovima koji uključuju “Sunday Night at the Palladium”, “John Bishop Show” i “Conan O’Brien”.
Ove nastupe organiziraju Urbani ured, Mich Perrin Worldwide i MZA.  Kao specijalni gost nastupit će Kai Humphries.
U sklopu programa “London Calling Comedy”, a do sada su realizirani nastupi: Eddieja Izzarda, Dylana Morana, Seanna Walsha, Reginalda D. Huntera, Jimmyja Carra…

Ulaznice  za Lisinski: cijena je 120 kn.
Prodajna mjesta: Aquarius Music Shopovi (Varšavska 13, Kneza Branimira 29), blagajna Lisinskog, http://www.ulaznice.hr i sva prodajna mjesta u sustavu Ulaznice.hr.

Ulaznice  za HKD Sušak :
do 12.11.2015.  –  80 kn; na dan 13.11.2015.  – 100 kn
Prodajna mjesta: blagajna HNK Ivana pl. Zajca, HKD na Sušaku, http://www.ulaznice.hr i sva prodajna mjesta u sustavu Ulaznice.hr.

Pogledajte:
Najnovija spačka Danielove mame: https://youtu.be/dvQUsO85tPo 
Russell Howard’s Good News:https://youtu.be/WWTv4ZQdg8g

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...