Početna - IZDVOJENO - David Guetta ovog ljeta na Grobniku?!

David Guetta ovog ljeta na Grobniku?!

Rijeka je već dulji niz godina jedan od rijetkih većih hrvatskih gradova bez kvalitetnog glazbenog festivala koji će privući velik broj posjetitelja, no čini se da bi se to napokon ovog ljeta moglo promijeniti.

Postoje određene najave kako se priprema novi festival na glazbenoj sceni koji bi trebao dovesti u Rijeku i okolicu neke od trenutno najpopularnijih izvođača na svijetu, a kao predvodnik se zasad ističe svima poznati francuski DJ David Guetta.

Festival bi trebao nositi naziv Star Dust Festival te će se održati na grobničkom polju 3. i 4. kolovoza ove godine.

Festival je u organizaciji Urban Groupa. “Star Dust Festival predstavlja najveća imena dance i pop scene uz koje ćete uživati u najvećim hitovima od zalaska do izlaska sunca”, poručuju zasad kratko prilično misteriozno organizatori na društvenim mrežama, dok im Internet stranica trenutno još uvijek nije u funkciji, pa ne čudi stoga što ima i onih koji zasad s popriličnom dozom opreza komentiraju njihovu bombastičnu najavu.

Nema sumnje kako će brojni Riječani s velikim zanimanjem pratiti razvoj situacije i nadati se da će do realizacije ovog velikog spektakla zaista doći, odnosno da neće sve ostati na lijepim željama i planovima.

Podsjetimo i kako je Grobnik već ranije bio domaćin glazbenih festivala na svjetskoj razini. Mnogi se još uvijek sjećaju 2004. godine i MTV Valkana Beach Festivala.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...