Početna - IZDVOJENO - Deseta obljetnica prvog hrvatskog autooglasnika – AUTOGLOBAL-a!
autoglobal

Deseta obljetnica prvog hrvatskog autooglasnika – AUTOGLOBAL-a!

Danas je okrugla deseta obljetnica prvog autooglasnika u Hrvatskoj- Autoglobala (2005.-2015.). Autoglobal je od samog početka  u rekordnom roku stekao veliku popularnost, kako u tiskanom tako i web izdanju, i postao je jedna od glavni referenci za sve koje traže ili prodaju automobil.

Na adresi www.autoglobal.hr može se naći gotovo sve i što je važnije, pretraživanje sadržaja poput baze automobila je vrlo intuitivno i jednostavno. Vrši se po nekoliko najvažnijih kriterija, a rezultate pretrage moguće je sortirati prema datumu, cijeni, modelu i što je posebno praktično, prema lokacija prodavatelja. Kontakt s prodavateljem se ostvaruje vrlo jednostavno, e-mailom i informacijama koje je ustupio prodavatelj.

Ukoliko posjetitelj želi prodati automobil dovoljno je ispuniti online obrazac za predaju oglasa. Osim osnovnih podataka moguće je unijeti dodatne napomene i do pet fotografija vozila.

S vremenom i s rastom konkurentskih gigantskih portala  Autoglobal je izgubio tu poziciju ali neosporna je činjenica da  je aktivan već deset godina na hrvatskom tržištu i da je prvi autooglasnik na našem području, a povodom desete godišnjice postojanja Autoglobal će opet krenuti u osvajanje tržišta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...