Početna - IZDVOJENO - Dječje radosti u siječnju
web

Dječje radosti u siječnju

Sigurni smo kako će se oni najmlađi obradovati produženom blagdanskom ugošaju i programima koji su se protegnuli i kroz siječanj u Rijeci. Tako će klizalište Morska pahuljica tek 18. siječnja biti maknuto sa Gata Karoline Riječke. Do tada još uvijek možete uživati u snježnim radostima klizanja i zabavnih programa. Klizalište ima svoje drvce okićeno sasvim posebnim ukrasima ivašim dobrim željama koje na njih možete ispisivati, a ukoliko pošaljete svoje fotografije s klizanja možete osvojiti i besplatan idući termin po želji. 

Kao i svake godine, na radost i zadovoljstvo Riječkih mališana i ove godine Korzom vozi vlakić Djeda Mraza. Početna stanica mu je Jelačićev trg, ide sve do Jadranskog trga gdje se okreće i vraća natrag, a u njegovim vožnjama moći ćemo uživati sve do 11. siječnja 2015. Unatoč hladnom vremenu i jučer je bilo mnogo zainteresiranih za vožnju, dok se u danima blage zime tražilo i mjesto više. Za sve one koji se još nisu provozali, a htjeli bi, informacija da vlakić vozi svaki dan od 10 do 13 i od 16 do 19 sati s time da su jutarnji sati rezervirani za vrtiće i škole.

Astronomski centar Rijeka također se priključio blagdanskom duhu, pa je jedan od svojih filmova – „Pogled na planete“ – uključio u program Praznici u ACR. Riječ je o dokumentarnom astronomskom klasiku koji putem sugestivnih panoramskih snimaka vodi u nezaboravno otkrivanje Sunčeva sustava od njegova rođenja. Odlična ideja za  slobodno vrijeme i učenje uz igru za vrijeme praznika.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka 20. siječnja 2015. započinje s održavanjem DJEČJIH KREATIVNIH LUTKARSKIH radionica. Radionice će se održavati u prostoru blagajne GKL-a (Blaža Polića 3) u sljedećim terminima: mlađa grupa (djeca u dobi od 6 do 8 godina) utorkom od 17.00 do 18.30 sati i starija grupa (djeca u dobi od 9 do 11 godina).

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...