Početna - IZDVOJENO - Dječji tjedan u Opatiji i Lovranu
Kids Blonde Hugs Kiss Relationship Sisters

Dječji tjedan u Opatiji i Lovranu

Od 2. do 8. listopada 2017. u cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Opatiji i Lovranu, obilježava se Dječji tjedan. Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci.

 

U ponedjeljak, 2.10., na Međunarodni dan djeteta održat će se Dječji javni skup u Lovranu u 10 sati na Trgu Sv. Jurja, a u 12 sati u Opatiji kod Sportske dvorane Marino Cvetković na kojemu će djeca uručiti svoje poruke odraslima. U 18 sati u galeriji Laurus u Lovranu održat će se otvaranje izložbe igračaka djece svijeta “Razigranih 65”.

U utorak 3. listopada u Lovranu  oslikat će se frendovske klupe. Frendovska klupa se u svijetu pokazala kao uspješan, kreativan i zabavan način prevencije vršnjačkog nasilja. Na nju može sjesti svako dijete koje želi steći nove prijatelje.

U srijedu, 4.10. s početkom u 10 sati u Kulturno – turističkom centru Gervais, Festival Opatija poziva učenike nižih razreda i polaznike dječjeg vrtića na kazališnu predstavu Wanda Lavanda redateljice Morane Dolenc. U popodnevnim satima (17:30 sati) u OŠ „R.K. Jeretov“ Opatija u okviru projekta Za sretnije djetinjstvo, održati će se predavanje za roditelje teme „Gdje rastu dobri roditelji“.

U četvrtak, 5.10. s početkom u 12 korisnici doma „I.B. Mažuranić“ sudjelovat će na radionici izrade predmeta iz gline „Igramo se glinom“. U 18 sati u kamin sali kavane Continental održat će se prezentacija knjige ABC dječje participacije – Primjer dobre prakse autorice Sanje Škorić.

U petak 6.10. s početkom u 10 sati frendovska klupa postavit će se ispred Društva „Naša djeca“ Opatija, a u oslikavanju sudjelovat će učenici iz OŠ „R.K. Jeretov“ Opatija.

U subotu 7. 10. , a u sklopu Dječjeg tjedna očekuje ih put u Krasno i Kuterevo gdje će posjetiti Kuću Velebita i Azil za medvjede.

Ulaz je za svu djecu besplatan na svim aktivnostima Dječjeg tjedna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...