Početna - IZDVOJENO - DND Opatija “Dani otvorenih vrata udruga 2019.”

DND Opatija “Dani otvorenih vrata udruga 2019.”

Članovi DND Opatija uključili su se u manifestaciju “Dani otvorenih vrata udruga 2019.”

Tom prilikom pozivaju građane da sudjeluju u njihovim aktivnostima i upoznaju se s njihovim programima. Uz aktivnosti navedene niže u tekstu, vrata ove udruge širom su otvorena svim posjetiteljima u redovno radno vrijeme udruge.

Aktivnosti:

Četvrtak, 16. svibnja 2019.

U sklopu radionice i igraonice „Kolibrići“ za djecu s teškoćama u razvoju održat će se predavanje za roditelje i širu javnost na temu „Poticajne aktivnosti za razvoj djeteta“. Predavanje započinje u 16,30 sati u prostorijama udruge (Stubište Lipovica 2, Opatija), a održati će ga psihologinja iz udruge Ana Jantolek.

Petak, 17. svibnja 2019.

U sklopu projekta „Uključi maštu, isključi Internet“ održat će se redovna igraonica petkom namijenjena djeci od 3 godine. Radionica započinje u 16,30 sati.

U 17,30 sati održat će se predavanje za roditelje i širu javnost na temu „Kako komuniciramo s djecom“. Predavanje će se održati u prostorijama udruge na adresi Stubište Lipovica 2, Opatija.

Subota, 18. svibnja 2019.

10,30 – 12,30 sati – u sklopu projekta „Igrom učimo o gradu“ održat će se druženje novoizabranih vijećnika 12. Saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije i njihovih roditelja. Paralelno s druženjem održat će se akcija uređenja vanjskog prostora udruge pod simboličnim nazivom „Subota rabota“. Poziva se šira javnost da se pridruži akciji.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/272 443.

Izvor:Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanacija šetališta Lungomare u Iki

Sanacija šetnice Lungomare u Iki privodi se kraju Sobzirom na to da se radi o pomorskom dobru, sanacija se trebala ...