Početna - IZDVOJENO - Do 8. travnja zbog asfaltiranja zatvorena Ulica Dolac, Rijeka
radovi na cesti
Ilustracija

Do 8. travnja zbog asfaltiranja zatvorena Ulica Dolac, Rijeka

Ulica Dolac  zatvorena je za sav promet od 4. do 8. travnja, zbog radova na zamjeni završnog sloja asfalta, najavljeno je iz Rijeka prometa. Za vrijeme izvođenja radova u Ulici Dolac, promet Strohalovom ulicom bit će dvosmjeran, a kako u obje ulice parkiranje neće biti moguće, vlasnici su pozvani da do 4. travnja iz njih uklone sva parkirana vozila.

U suprotnom, upozoravaju iz Rijeka prometa, vozila će biti ukonjena specijalnim vozilom »pauk«.

Radovi će se izvoditi u sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta, izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka, a po njihovu okončanju bit će iscrtana nova horizontalna signalizacija sukladno rješenju zahvata Zone smirenog prometa u ulicama Dolac i Strohalova.

Po završetku najavljenih radova, režim prometa u Strohalovoj ulici ostat će dvosmjeran, dok će promet zapadnim dijelom ulice Dolac biti jednosmjeran u smjeru prema zapadu kao i dosad.

Zbog dvosmjernog prometa u Strohalovoj će biti ukinuta dosadašnja parkirna mjesta, dok će u Ulici Dolac parkirna mjesta biti označena samo uz južni nogostup. Iz Rijeka prometa pozivaju stanare i vozače na strpljenje, te oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...