Početna - IZDVOJENO - Dobitnica Eurojackpota

Dobitnica Eurojackpota

Uplaši se čovjek velike sreće

Hrvatska lutrija objavila je neke detalje razgovora s dobitnicom 105 milijuna kuna na Eurojackpotu.

Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati ‘sedmicu’. No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije. Zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo – kazala je Zagrepčanka Hrvatskoj lutriji koja ne želi otkriti svoj identitet.

No, otkrila je da voli igre Hrvatske lutrije i uglavnom igra Loto 7/39.

‘Imam svoje brojeve, ali sam sada odigrala nasumično’

Ispričala je i na koji način bira brojeve.

– Igram ‘sedmicu’ i imam svoje brojeve. Povremeno odigram i Joker. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem onda uplatim na internetu. Ovog puta brojeve sam birala slučajnim odabirom, nasumično… i u jednom trenutku broj 37 sam promijenila u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8. Ostalo znate  – rekla je sretna dobitnica Hrvatskoj lutriji.

‘Teletext stranice promijenile su mi život’

Kaže da brojeve uglavnom provjerava na teletextu ili na Internet stranicama Hrvatske Lutrije, a upravo su joj teletext stranice promijenile život.

Htjela sam na teletextu pogledati kakvo vrijeme će biti sutra. Na prvoj strani je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati…8, 18,22 – i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje….a onda vidim 105 milijuna. Nakon teletexta i stranica, odlučila sam provjeriti i putem SMS koda.. i tada me sve pogodilo. Naravno, par puta sam još provjerila, a ujutro sam opet provjeravala – kaže dobitnica.

Nije mogla spavati, plakala od sreće i otvorila šampanjac

Kaže da od uzbuđenja nije mogla spavati, plakala je od sreće i otvorila slavljenički šampanjac.

Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam da li ja to sanjam, da li je to istina. Kako da vam objasnim,  tamo piše ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna – kazala je.

Iako je dobitnica još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, kaže da za početak misli otputovati i dobro odmoriti, a za budućnost, kaže, da će sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje svoj život živjeti normalno.

– Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što  dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati – rekla je dobitnica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...