Početna - IZDVOJENO - Doček Nove godine na riječkom Korzu uz Gibonnija
Gibonni Opatija

Doček Nove godine na riječkom Korzu uz Gibonnija

Kao i drugi veliki hrvatski gradovi, Rijeka novu godinu dočekuje na otvorenom i to na Korzu.

Grad Rijeka i ove godine priprema veliko novogodišnje slavlje na Korzu, a glazbena zvijezda večeri je Gibonni. Svi koji žele pozdraviti 2016. godinu te uz dobro društvo i dobru glazbu prigrliti novu 2017. godinu, pozvani su na Korzo gdje će moći uživati do ranih jutarnjih sati.

Program najluđe noći, kako mnogi običavaju reći, otvorit će u 21.45 sati bend Izet i Borgie koji se ljetos predstavio svojim prvim albumom “Granulo je sunce”, a oko 22.15 sati pozornicu na riječkom Korzu preuzet će svima poznata grupa En Face. U 23 sata planiran je nastup glavne zvijezde novogodišnje noći – Gibonnija, uz kojeg će Riječani i gosti ući u novu 2017. godinu. Nakon Gibonnijevog nastupa, oko jedan sat nakon ponoći, publiku će zabavljati popularni Belfast Food. Što će izvođači pripremiti za svoju vjernu publiku, čut ćemo i vidjeti 31. prosinca, odnosno 1. siječnja nove godine.

Oni koji odaberu Novu godinu dočekati kod kuće, moći će pratiti zbivanja na Korzu putem televizije Kanal Ri koja će, kao i svake godine, uživo prenositi doček.

Glavni dio programa započinje u 21:45.

 

21:45 Iz@ i Borgie
22:15 En Face
23:00 Gibonni
01:00 Belfast Food

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održan odbojkaški turnir Ičići Masters 2022.

Na plaži u Ičićima od 5. do 7. kolovoza odigran je turnir Ičići Masters 2022 – Pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u ...