Početna - IZDVOJENO - Dođi na Europski tjedan robotike!
europski_tjedan_robotike

Dođi na Europski tjedan robotike!

Od 18. do 27. studenog u Europi i šire obilježit će se Europski tjedan robotike. U šestom izdanje ove manifestacije brojne organizacije uključit će se s više od 700 robotičkih aktivnosti, a među je Centar tehničke kulture Rijeka koji priprema tri besplatne radionice.

Na radionicama polaznici će, ovisno o dobi, moći zakoračiti u svijet robotike. Zainteresirani polaznici trebaju izabrati između radionica namijenjenih njihovoj dobi:

  • U ponedjeljak, 21. studenog, od 18:00 do 20:00 sati održat će se radionica mBotova na kojoj će učenici od 3. do 8. razreda osnovne škole moći naučiti kako sklapati i programirati iste.
  • U utorak, 22. studenog, od 16:30 do 18:30 održat će se radionica Internet ofThingsnamijenjena učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole.
  • U srijedu, 23. studenog, od 18:00 do 20:00 sati održat će se radionica robotike Robo++ na kojoj će učenici od 7. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole moći naučiti izraditi, sklopiti robota od elektroničkih komponenti te upravljati istima.

Radionice subesplatne, no potrebno je prijaviti se putem obrasca. CTK Rijeka obilježaba Europski tjedan robotike u sklopu projekta Budi++ koji financijskipodupiru Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Zavirite uinteraktivnu mapurobotičkih aktivnosti ili pratite Europski tjedan robotikena Facebooku.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...