Početna - IZDVOJENO - Događanja u Opatiji povodom Dana Grada
dan grada opatije

Događanja u Opatiji povodom Dana Grada

Povodom obilježavanja Dana Grada, ovaj će se vikend od 25. – 27. srpnja u Opatiji održati mnoga događanja.

25.7. – u petak na djećjem kupalištu Tomaševac održat će se 7. Ljetna olimpijada na moru u organizaciji kluba za športsku rekreaciju “Gorovo” – Opatija

Program aktivnosti:

  • 10 – 11:    aerobic party
  • 11 – 12,30:    sportske igre u moru (sportsko rekreativne igre za djecu predškolskog i školskog uzrasta)
  • 16 – 19:    rukomet na pijesku (prijave neposredno prije početka aktivnosti)

Istog će se dana, u petak, u Opatiji održati dvije zanimljive glazbene manifestacije.

S početkom u 21 sat, na terasi hotela Kvarner, koncert će održati istinska diva hrvatske glazbene scene Radojka Šverko, a nastup se održava u sklopu programa “10 Veličanstvenih” kojim Liburnia Riviera Hoteli svojim gostima i građanima Opatije pruža vrhunska događanja. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta koncert će se održati u Kristalnoj dvorani hotela.

U Voloskom u isto vrijeme s početkom u 21 sat, održat će se Večer klapa va Mandraće. Nastupit će deset klapa s lokalnog područja, Istre i Dalmacije, a u revijalnom dijelu publiku će zabavljati Vesna Nežić Ružić, Alen Polić i Mihalj Ivković na harmonici. Program vodi Gordana Brkić-Žagar.

U subotu, 26 srpnja u 19 sati počinje svečana procesija u Voloskom kod crkve Sv. Ane.

U nedjelju, 27. srpnja održat će se Kup u sportskom ribolovu u organizaciji ŠRK “Jadran” Opatija. Sportski ribolovci ogledat će svoje vještine na lokaciji Lipovica s početkom u 6 sati ujutro, a vaganje ribe odvijat će se u 11 sati ispred sportske dvorane Marino Cvetković.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...