Početna - IZDVOJENO - Donacija domu u Lovranu
Foto:web

Donacija domu u Lovranu

Više od četiri tisuće i petsto djece odgojeno je i  zbrinuto u Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“  na lokacijama u  Rijeci i  Lovranu,  od  njegova osnutka. Trenutno u Domu osoblje  skrbi za oko pedesetak djece u dobi do 21. godine.

Trenutna situacija u našoj Republici nikome nije laka, ali ipak solidarnost i humanost u različitim situacjama ne jenjavaju. Tako je i poznata tvrtka DM donacijom u higijenskim i kozmetičkim potrepštinana ipak  obradovala i djecu i osoblje. Donirani su deterdženti, kreme, pelene, šamponi i brojni drugi proizvodi potrebni za svakodnevnu brigu o djeci.

„Želja DM-a je pružiti podršku njegovateljima Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ u njihovom svakodnevnom radu s djecom. Kampanjom u sklopu koje smo sakupljali sredstva za donaciju potaknuli smo sugrađane da nam se pridruže i pomognu u ostvarenju ove donacije. Zahvaljujem svim kupcima dm-a koji su nas podržali i tako pokazali da prepoznaju potrebe djece i mladih“, izjavila je Alma Antičević, područna menadžerica DM-a.

Siječanjska kampanja  “I zima toplo srce ima”  ponukala je kupce DM da doniraju bodove Svijeta, a svaki bod  je omogućio DM-u da odvoji po jednu kunu za donacije  dječjim domovima u Lovranu, Vinkovcima, Sisku, Koprivnici i Kaštel Lukšiću  te Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Sigurno je da ovakvim ustanovama svaka pomoć dobro dođe.Bila ona ili  materijalnog karaktera  ili volontersko sudjelovanje u radu sa zaposlenim djelatnicima tih Ustanova.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...