Početna - IZDVOJENO - Dora Horvat nova Miss PGŽ-a

Dora Horvat nova Miss PGŽ-a

Finale izbora za Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2018. održano je 9. lipnja u dvorani Centra Gervais u Opatiji.

Pobjednica natjecanja je Dora Horvat, prva pratilja Valentina Kras, a druga pratilja Eleonora Glavan. Izbor je organiziran u suradnji s Gradom Opatija, a za prestižnu titulu natjecalo se 13 djevojaka iz naše županije.
Svoje kreacije predstavile su dizajnerica Klara Ivanović te dizajnerica Antonela Ožić Bašić te poznati hrvatski proizvođač Galko. Posebne dizajnirane mašnice predstavio je Chantal Design, uz kolekciju sunčanih naočala Buscemi Croatia.

U zabavnom dijelu programa su nastupili nova pjevačka „zvjezdica“ Lucija Stipanović, pobjednica treće sezone RTL-ovog showa iz Kostrene, te plesni klub Dance Queen, a za besprijekoran make up djevojaka zaslužan je bio tim Ive Berišić i preparativna kozmetika Ziaja Hrvatska, dok se za frizure finalistica pobrinuo frizerski salon Studio Kate.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mia Dimšić oduševila nastupom u opatijskom Gervaisu

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Mia Dimšić svojim je nastupom jučer oduševila opatijsku publiku. Brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi ...