Početna - AUTOMOTO - Drift groznica na sportskom aerodromu Grobnik ovog vikenda

Drift groznica na sportskom aerodromu Grobnik ovog vikenda

Narednog vikenda održava se druga ovogodišnja utrka Croatian Drift Challenge-a.

Treću godinu zajedno sa Street race Show-om koj također okuplja više od 150 trkača te motociklista iz cijele regije. Mega vikend podijeljen je na subotu i nedjelju, pa posjetitelji mogu dva dana uživati u utrkama ubrzanja i drift taxi vožnjama naših najboljih vozača a čak i onih iz susjednih zemalja.

Prvu utrku na Mičevcu obilježio je pobjedom Clemens Kauderer, a iza kojeg se smjestio već standardno konkurentan Dario Foler. Treću i četvrtu poziciju na tablici zauzimaju Slovenski vozači Aleš Pogačar i Erik Janković. Sigurni smo da će i ostatak grid liste biti posebno nabrijan na rezultate s obzirom da se radi o drugoj utrci gdje se bodovna razlika još uvijek nije puno povećala. Stoga očekujemo veću dozu agresivnosti u vožnjama od ostalih vozača poput Uroša Berdajsa, Roberta Randića, Alana Gregorića,Ivana Viškovića, Tomislava Kovačevića te mnogih drugih….

Po prvi puta pratitelji ovog atraktivnog auto sporta moći će vidjeti novi automobil Clemensa Kauderera. Konkretno radi se o HGK inačici Bmw-ovog e92 Eurofightera s čak 850 KS.

Kao i svakog puta za gledatelje biti će omogućene uvijek tražene drift taxi vožnje (suvozač) u natjecateljskim vozilima. Savjetujemo da što ranije dođete na sami event je će broj vožnji drift taxi-ja biti ograničen.

U subotu i nedjelju za cjelodnevnu ulaznica izdvojiti ćete 50kn.
Ulaz otvoren od 12:00 h u subotu, a od 09:00 h u nedjelju. Djeci do 10 godina starosti ulaz je besplatan!

Ovim putem organizatori se zahvaljuju službenim partnerima: PETROL, Red Bull, Valvoline, Auto Fef, Studio 25, Auto., Folije Zagreb, Toi Toi, Drift.hr-u.

Očekujemo vas na sportskom aerodromu Grobnik 30.06. i 01.07.2018.!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Društvo ”Naša djeca” Opatija organizira radionice za djecu s potresom pogođenih područja

Društvo „Naša djeca“ Opatija organizira kreativne radionice s djecom i za djecu te pružanje psihosocijalne podrške djeci s područja pogođenih ...