Početna - IZDVOJENO - Drugi susret 1. saziva NEF-a Hrvatske

Drugi susret 1. saziva NEF-a Hrvatske

Drugi susret 1. saziva Nacionalnog foruma dječjeg vijeća Eurochild – NEF Hrvatske održan je u petak 18. prosinca od 10,00 – 14,00 sati preko platforme ZOOM.

Koordinator rada NEF-a Hrvatske je Društvo „Naša djeca“ Opatija u partnerstvu sa Savezom DND Hrvatske. Prvi saziv NEF-a Hrvatske čine predstavnici Dječjih vijeća iz Čabra, Jastrebarskog, Nove Gradiške, Opatije, Pregrade, Tuhlja, Velike Gorice, Varaždina i Zaboka te predstavnica MMS –a Ureda pravobranijetljice za djecu.

Susret su otvorili dječji gradonačlnik Vito Juričić i zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Vera Aničić. Na susretu su osim razmjene iskustva i donošenja plana i programa rada za sljedeću godinu članovi 1. saziva NEF-a Hrvatske s prof.dr.sc. Ivanom Borić s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dr.sc. Arijanom Mataga Tintor savjetnicom za predškolski odgoj, djecu i mlade Grada Velike Gorice raspravljali o Vodiču za sudjelovanje u znanstvenim istraživanjima za djecu i mlade te su im  bili predstavljani preliminarni rezultati studije Participacija ranjivih skupina djece.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...