Početna - SPORT - Drugo izdanje brdske utrke „Učka drito zdolun”

Drugo izdanje brdske utrke „Učka drito zdolun”

Drugo izdanje brdske (trail) utrke „Učka drito zdolun“, održati će se u subotu 19.rujna sa početkom u 10:00 sati

Utrka se inače trebala držati ranije ove godine, početkom mjeseca svibnja ali je odgođena zbog epidemiološke situacije oko pandemije virusa COVID-19.

Specifičnost utrke je što se starta sa najvišeg vrha Učke, sa Vojaka, a cilj je u autokampu Medveja. Sve natjecatelje očekuje oko 1400 m visinske razlike spusta te staza od 7 km koju su neki prošli godine istrčali za nešto više od pola sata!

Natjecatelje će organizator busom iz Medveje prevesti do Vojaka gdje ih očekuje kronometarski start. Natjecatelji startaju jedan po jedan kako bi se izbjegla gužva.

Prijave se primaju online na stranici www.stotinka.hr, a svi koji se prijave i plate startninu do kraja nedjelje 13. rujna, osigurana im je majica i medalja.

Svima koji se prijave iza 13. rujna organizator može garantirati majicu i medalju zbog organizacijskih okolnosti.

“Prijavu i uplatu kotizacije moguće je obaviti i na sam dan utrke, ali vas pozivamo da to odradite ranije preko online prijave“ rekao je organizator utrke i predsjednik SRK Alba Labin, Toni Družeta.  

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Draga remizirala, Lovran nadigran, Matulji bolji od Raba. Rezime vikenda u 1. ŽNL

Evo kako je protekao vikend na travnjacima 1. ŽNL Draga je remizirala s Klanom 2:2 Stadion NK Risnjak. Gledatelja: 50 ...