Početna - IZDVOJENO - Društvo „Naša djeca“ Opatija traži volontere za “Miću marunadu”
mica marunada

Društvo „Naša djeca“ Opatija traži volontere za “Miću marunadu”

Društvo „Naša djeca“ Opatija  poziva zainteresirane na volontiranje na tradicionalnoj jesenskoj dječjoj manifestaciji „Mića marunada“.

Ovogodišnje, deseto po redu izdanje održat će se 21. listopada od 13:00 do 17:00 sati. Tijekom dana, uz aktivnosti po cijelom Lovranu, na lovranskom parkiralištu Brajdice okupit će se približno 500 mališana osnovnoškolskog uzrasta koji će tijekom popodneva uživati na kreativnim radionicama i u bogatom programu. Volonterima se pruža prilika da kroz direktan rad s djecom steknu dodatna znanja i vještine, provedu kvalitetno slobodno vrijeme i pri tome pomognu djeci i članovima Društva „Naša djeca“ Opatija u provedbi radionica. Volonterski angažman će obuhvaćati vođenje grupe djece te kontinuiranu suradnju s voditeljem kreativne radionice i koordinatorom volontera. Uz pripremu i provođenje već osmišljenih radionica, pozivaju se volonteri da svojim novim idejama, vještinama, igricama i aktivnostima doprinesu programu i sudjeluju u osmišljavanju novih radionica.  Prije provedbe radionice, volonteri će proći detaljnu edukaciju iz grupnog vođenja, discipline i drugih tema potrebnih za uspješno vođenje grupe.

Potrebna znanja i vještine: odgovornost, vještina u radu s djecom, kreativnost, komunikacijske vještine i savjesnost

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se prijaviti slanjem svoje kontakt adrese na e-mail:dnd.opatija@gmail.com s naznakom „Volontiranje“ ili na broj telefona 091 272 4430.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...