Početna - IZDVOJENO - Dugogodišnji misterij Učke
foto: wikipedia.org

Dugogodišnji misterij Učke

Već godinama, točnije od 1988., policija prima dojave o crnoj ljepotici koja stopira na cesti prema tunelu Učka, ulazi u auto u kojem se nalazi samo vozač, potom u znak zahvalnosti vozaču iz dlana proriče sudbinu, a čim se izađe iz tunela, mlada dama, doslovno ispari.
Policija je, sukladno tim dojavama, pojačala nadzor oko Učke, u šumi i samome tunelu, no mlada žena nikad nije pronađena. Iako su svi vozači, koji su crnu ljepoticu vidjeli, dali detaljan opis mlade dame, a u svakom sljedećem opisivanju dotične, njena ljepota je bila sve veća i veća, toj ženi se nikada nije uspjelo ući u trag

Radi li se o nečemu paranormalnom, “uvrnutom” ili postoji jedostavno objašnjenje?
Apsurdno je razmišljati da vozač, koliko god on bio koncentriran na vožnju, ne može primijetiti da je u vozilu koji se kreće, osoba otvorila vrata, iskočila iz automobila te zatvorila vrata za sobom.
Postoje teorije da se radi o djevojci koja je pobjegla iz psihijatrijske bolnice ili da se radi o duhu žene koja je poginula prilikom gradnje tunela.

O čemu se točno radi, izgleda da nikada nećemo saznati. Misterij vezan uz crnu krasoticu s Učke, ostaje misterij.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...