Početna - NOVOSTI - Dugoočekivani mobitel Honor 8 stigao u Hrvatsku
honor-8

Dugoočekivani mobitel Honor 8 stigao u Hrvatsku

Najnoviji flagship uređaj brenda Honor i dugo očekivani pametni telefon Honor 8 i službeno je u kolovozu predstavljen u švedskom glavnom gradu Stockholmu za tržišta srednjoistočne Europe i nordijska tržišta, a sada je dostupan i u Hrvatskoj.

Uređaj digitalnim starosjediocima donosi najnoviju mobilnu tehnologiju i rješenja za kameru, i to po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.210 kuna.

Elegantno dizajnersko rješenje od 5,2 inča upakirano je u stakleno kućište napravljeno od 15 slojeva stakla te se može pohvaliti s besprimjernom vanjštinom. Između slojeva stakla korišten je plošni tisak te ubačeni 3D mrežasti uzorci – zajedno stvaraju niz istančanih linija koje oblikuju prizmu. Iako su nevidljive ljudskom oku, linije generiraju žive boje te, posljedično, izvanredno vizualno iskustvo.

Zahvaljujući 2,5D zaobljenim rubovima, staklo savršeno pristaje u metalni okvir pa ga je vrlo lako i udobno držati u ruci. Osim toga, tako je zaštićeniji od povremenih padova na tlo ili grubljeg rukovanja.

Pametni telefon Honor 8 opremljen je osmojezgrenim CPU čipsetom Kirin i i5 koprocesorom koji zajedno povećavaju brzine obrade, ubrzavaju vrijeme reakcije te produljuju vrijeme trajanja baterije kako biste mogli funkcionirati upravo onda kada je najvažnije (4x 2,3 GHz). Nadalje, uređaj podržava Wi-Fi veze korištenjem oba frekvencijska pojasa (2,4 GHz/ 5 GHz), brzinom od najviše 150 Mbps kako biste dobili sve što vam treba bez nepotrebnog čekanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...