Početna - IZDVOJENO - Foto: Duh Božića na prepunoj terasi Milenija: Vokalni studio Rijeka održao tradicionalni božićni koncert
koncert

Foto: Duh Božića na prepunoj terasi Milenija: Vokalni studio Rijeka održao tradicionalni božićni koncert

Milenij hoteli i ove su godine nastavili lijepu tradiciju i na najljepšoj opatijskoj terasi pripremili tradicionalni božićni koncert na kojemu je ovu nedjelju nastupilo tridesetak izvrsnih mladih pjevača okupljenih u mješoviti pjevački zbor Vokalnog studija Rijeka.

U božićno raspoloženje uveli su publiku svojom kreativnom i atraktivnom interpretacijom najpoznatijih svjetskih i domaćih božićnih melodija. U više od dva sata omiljenih melodija brojnoj publici na terasi, ali i svima onima koji nisu uspjeli zauzeti mjesta i u koncertu su uživali uz Lungo mare, zbor je pod ravnanjem Katarine Jurić pokazao svoje najbolje odlike i savršen osjećaj za muzikalnost.

Publika je s razlogom bila oduševljena i gotovo svaku izvedenu skladbu otpjevala zajedno s njima. Ovaj predivan koncert uljepšalo je i predivno sunčano vrijeme te se na terasi Milenija i ovaj puta tražilo mjesto više.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...