Početna - IZDVOJENO - Dvodnevni stručni gastroenterološki skup

Dvodnevni stručni gastroenterološki skup

60-ak uglednih specijalista izlaže svoje znanstvene radove u Opatiji

Jučer i danas u Opatiji se održava stručni gasstroenterološki skup u organizaciji Hrvatskog gastroenterološkog društva i Bockus udruženja iz Sjedinjenih Američkih Država. Pored američkih i hrvatskih specijalista na skupu sudjeluju i liječnici iz Kanade, Irske, Austrije, Dominikanske Republike i Portorika. Šezdesetak uglednih liječnika i znanstvenika na dvodnevnom će skupu razmjeniti iskustva i otvoriti vrata novim iskoracima u hrvatskoj gastroenterologiji. Ovakav je stručni skup prvi puta organiziran u Hrvatskoj, a u organizacoji su sudjelovali predsjednik Bockus udruženja Colm O’Morain, glavni tajnik udruženja Rick Goosenberg i Davor Štimac, ravnatelj KBC-a Rijeka. Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić na otvaranju stručnog skupa pozdravio je ugledne goste i zaželio im dobrodošlicu u Opatiju.

Sudionici stručnog medicinskog skupa prije održavanja kongresa pet su dana krstarili Jadranom te su imali priliku upoznati prirodne ljepote naše zemlje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U MOSKOVSKOM ZOOLOŠKOM VRTU UGINUO ALIGATOR KOJI JE PREŽIVIO BOMBARDIRANJE BERLINA TIJEKOM DRUGOG SVJETSKOG RATA

Aligator imena Saturn uginuo je u moskovskom zoološkom vrtu u dobi od 84 godine… Jedan od najstarijih aligatora na svijetu ...