Početna - IZDVOJENO - Dvoje pješaka teško ozlijeđeno u Opatiji i Rijeci

Dvoje pješaka teško ozlijeđeno u Opatiji i Rijeci

U 16 prometnih nesreća koje su se dogodile na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske, pet je osoba teško ozlijeđeno, a jedna lako.

Dvoje pješaka, 76-godišnja austrijska državljanka i 78-godišnji hrvatski državljanin  teško su ozlijeđeni u nesrećama koje su se dogodile u središtu Opatije te na području Podmurvica u Rijeci. Oboje pješaka udarila su osobna vozila dok su prelazili kolnik na obilježenim pješačkim prijelazima.

U nesrećama su ozlijeđena i dva motociklista. Prekjučer u jutarnjim satima u Krku ozlijeđen je 28-godišnji hrvatski državljanin, koji je  izgubio nadzor nad motociklom marke Suzuki i udario u zaštitnu ogradu, dok je 21-godišnji motociklist teško ozlijeđen jučer oko pola noći u Rijeci, na raskrižju  Prvomajske i Osiječke ulice, gdje  ga je udarilo osobno vozilo Fiat kojim je upravljao 52-godišnji vozač.

Teško ozlijeđena je i 62-godišnja hrvatska državljanka u lančanom sudaru kod Dramlja na DC-8 prekjučer oko 9.30 sati. Upravljala je osobnim vozilom marke Suzuki, riječkih registarskih oznaka, a u nesreći su sudjelovala još dva osobna vozila, jedno teretno i jedno sanitetsko vozilo.

Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i  poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća  i ozlijeđenih osoba te povećala razina sigurnosti u prometu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...