Početna - IZDVOJENO - Eduardo Mamiću 2013.: ‘Mamiću sam proviziju isplaćivao na ruke. Ponekad u uredu, ponekad u kafiću…’
esuardo
web

Eduardo Mamiću 2013.: ‘Mamiću sam proviziju isplaćivao na ruke. Ponekad u uredu, ponekad u kafiću…’

Zdravko Mamić je u ožujku 2013. sa sudskog ročišta protiv Eduarda Da Silve izašao lakši za deset tisuća kuna kazne zbog uvreda kojih je uputio odvjetniku Ivici Crniću.

– Što mucaš lažove? Ti si monstrum – samo su neke od uvreda koje je Mamić uputio odvjetniku Crniću kojeg je, između ostalog, optužio da po instrukcije prije suđenja ide kod ministra Željka Jovanovića.

Međutim, u cijeloj priči to je bio najmanji Mamićev problem. Naime, Eduardo je u uvodu svog izlaganja od tri sata izjavio kako je prvi puta fizički dobio ugovor u ruke, a prema kojem doživotno mora plaćati Zdravku Mamiću 20 posto od zarade, tek 2008. godine.

 – Poslije sam od svoje plaće u Dinamu dao 20 posto. Gdje? Nekad u njegovu uredu, nekad u restoranu, kafiću… Jednom sam tražio potvrdu, ali mi nije htio potpisati da je dobio novac te mi je rekao: “ljubavi, mi smo ljudi i vjerujemo si” – kazao je Eduardo koji je pristao da uđe u Mamićevu agenciju jer mu se Zdravko činio kao “moćan čovjek koji mu je dao do znanja da u Hrvatskoj mogu igrati samo preko njega”.

– Od Mamića sam dobio automobil, 400 njemačkih maraka džeparca i u nekoliko navrata po pet tisuća eura za koje ne znam jel’ su bile od Dinama ili od samog Mamića – tvrdio je Dudu tijekom suđenja 2013.

Izvor: Jutarnji list

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...