Početna - IZDVOJENO - Ekološki sajam u Opatiji
eko sajam

Ekološki sajam u Opatiji

Ekološki sajam Opatija se održava u sklopu projekta Ekološki centar Opatija u partnerstvu s Primorsko-goranskom županijom, Komunalcem d.o.o. Jurdani, Parkovima d.o.o. Opatija i Društvom “Naša djeca” Opatija, te uz financijsku potporu Grada Opatije, Primorsko-goranske županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ove subote,  21. lipnja 2014. u 8 sati na prostoru ispred Konzuma i opatijske tržnice započeti će program 5. ekološkog sajma.

Dočekat će vas 15 certificiranih proizvođača koji će u svojoj ponudi imati širok izbor voća, povrća, maslinovog i bučinog ulja, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ljekovitog bilja i kozmetike. Osim proizvođača, štandove će imati Udruga Žmergo i Društvo naša djeca na kojima ćete se moći upoznati s njihovim radom.

Kada obavite jutarnji shopping i opskrbite se svježim zdravim namirnicama, u 10:30 u Zori poslušajte predavanje Daniele Karuzo iz Komunalca d.o.o. na temu  „Otpad na Liburniji“. Nakon toga u 11:30 slijedi prezentacija “Zašto reći NE jednokratnim pelenama, Zašto reći DA platnenim pelenama” a nakon toga, za one koji žele više i radionica izrade platnenih pelena koja završava u 13:30. Sva predavanja su besplatna i svi su dobrodošli.  Ako se nakon predavanja i/ili radionice sjetite da ste zaboravili nešto kupiti, ili dobijete potrebu za još svježe super hrane, bez straha se uputite prema opatijskoj tržnici – izlagači su tamo do 14 sati – ako im do tada nešto ostane na štandu, naravno.

Više informacija o radionici izrade platnenih pelena možete pronaći na stranici www.zmergo.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...