Početna - IZDVOJENO - Eksplodirala klima na KBC-u Rijeka, dijelovi letili 30-ak metara

Eksplodirala klima na KBC-u Rijeka, dijelovi letili 30-ak metara

Na glavnoj zgradi Kliničkog bolničkog centra Rijeka u Krešimirovoj ulici, danas oko podneva, eksplodirala je vanjska jedinica klima uređaja, piše Novi list.

Eksplozija je bila tako jaka da se jedinica klima uređaja rasula u komadiće, a dijelovi su letjeli trideset metara daleko. Jedan dio pao je u obližnju fontanu.

Prema dodsadašnjim informacijama, ozlijeđenih u ovoj eksploziji nema.

Tragovi eksplozije, osim na samom mjestu gdje se dogodila, vidljivi su i na četiri automobila, koji su bili parkirani uz samu zgradu, ispod klima uređaja koji je eksplodirao. Šteta na automobilima ima tek biti utvrđena.

Vidljivo je da oni jesu lakše oštećeni; prekriveni prašinom i komadima koji su otpali s jedinice klima uređaja, odnosno zida na koji je bila pričvršćena.

U pitanju je, kako doznajemo, klima koja je montirana nedavno pa se pretpostavlja da je eksplozija posljedica pogrešne instalacije. Međutim, pravi uzroci eksplozije bit će poznati nakon detaljnijeg pregleda na mjestu nesreće, navodi Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Adriatic AWS Innovation Days 2019 u Opatiji

Adriatic AWS Innovation Days 2019 konferencija održat će se u Opatiji, 10. i 11. listopada 2019. godine u zajedničkoj organizaciji ...