Početna - IZDVOJENO - Eni se ostvario san!
Foto: web

Eni se ostvario san!

Ena (19) je bila u skupini od 20 ljudi iz cijelog svijeta koji su imali privilegij susresti se sa Svetim Ocem. Za razliku od drugih, koji su Papi ponijeli prigodnu poruku ispisanu na listiću papira, Ena je u Vatikan donijela ogromnu kutiju u kojoj je bilo oko 5000 otisaka dlanova dječice iz cijele Hrvatske.

S Papom je razgovarala na engleskom jeziku. Rekla mu je da je posjet njemu ispunio njenu životnu želju te ga je pozvala “u ime sve djece iz Hrvatske da posjeti Lijepu našu”. Papa je svoj dječici poželio puno zdravlja te mu se jako svidjelo što je u svom nastupu Ena nesebično “mislila na svu dječicu i sve ljude, a ne samo na sebe”.

Zbog uzbuđenja, iščekivanja, veselja saznaje se da ova mlada Osječanka, koja se godinama borila s teškim tumorom mozga, noćima nije spavala prije odlaska u Vatikan gdje ju je na putu pratila majka.

Prije dva dana u Italiju su ih dovezli obiteljski prijatelji – unajmljenim kamperom. Naime, to je bila jedina mogućnost da mlada Osječanka uopće podnese toliko dug i iscrpljujuć put.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...