Početna - IZDVOJENO - Europska liga – Kramarić treći napadač i osmi najbolji igrač
snimio:Silvano Ježina

Europska liga – Kramarić treći napadač i osmi najbolji igrač

Prema parametrima londonskog internetskog portala »Squawka«, što se bavi nogometnom analitikom i statistikom, igrač Rijeke Andrej Kramarić našao se na listi kao treći napadač i osmi najbolji igrač ove sezone u Europskoj ligi.

NAJBOLJI IGRAČI EUROPSKE LIGE
1. Tim Howard (Everton, vratar) 341
2. Alan (RB salzburg, napadač) 292
3. Jagielka (Everton, branič) 274
4. De Bruyne (Wolfsburg, vezni) 263
5. Kampl (RB Salzburg, vezni) 255
6. Soriano (RB Salzburg, napadač) 250
7. Kuciak (Legia, vratar) 248
8. Kramarić (Rijeka, napadač) 243 fill “.“,0,0,0,2< 9. Tore (Bešiktaš, vezni) 235 10. Tatarusanu (Fiorentina, vratar) 229 Uzme li se u obzir samo napadački učinak, Kramarić zauzima još bolje treće mjesto u ukupnom poretku. Ispred riječkoga golgetera samo su prethodno spomenuti napadači »Red Bull Salzburga«. Najbolji igrač i strijelac »Rijeke« postigao je pogodaka koliko i Soriano (pet), a jedan manje od Alana, vodećega strijelca Europske lige sa šest pogodaka. Kramarić je od obojice bolji u postotku dobivenih duela, na podu (73%) i u zraku (42%), na njemu je napravljeno puno više prekršaja (15) i njegov je postotak točnih dodavanja (83%) puno veći od njihovih (obojica po 72%), Soriano prednjači po broju ključnih dodavanja (7), stvorenim prilikama (8) i udarcima prema protivničkim vratima (20).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte sve liburnijske pustove

Uz pusta Njurgala ispred Mrkata obješeni su i pusti u ostalim dijelovima Opatije i okolice, naše oko kamere zabilježilo je ...