Početna - IZDVOJENO - Festival božičnih kolača i kolačića na Ljetnoj
Kolači na Ljetnoj
foto: afs

Festival božičnih kolača i kolačića na Ljetnoj

U Opatiji se ove godina održava Festival božićnih kolača i kolačića, jer svi zanmo da nema blagdana bez kolača i dobrog blagdanskog raspoloženja.

Festival je započeo u petak navečer kićenjem bora zajedno s djecom Dječjeg vrtića Opatija, Volosko, Ičići, Veprinac i Lovran, koji su izradili ukrase.
Festival je otvoren jučer u 10 sati radionicama i kušaonicama za male i velike pod vodstvom vrhunskih slastičara iz našega kraja.

Natjecanje je trajalo do 15 i 30 sati, a u 17 sati započeo je prigodni program uz koncert Leonore Surian i Darka Jurkovića Charlija, a navečer nas je zabavljao Dražen Turina Šajeta.

Program se nastavlja i danas s novim radionicama i kušaonicama, nastupima mađioničarke i klaunice Karmelino, Morčića i Malih Riječana, oslikavanjem lica, koncertom klapa, dok je u ponedjeljak na redu razmjena recepata, degustacija čajeva i kolača naših nona, natjecanje u orehnjačama…

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osigurano 9 pomoćnika u nastavi u OŠ “R. K. Jeretov” kroz Europski socijalni fond

Gradu Opatiji su odobrena bespovratna sredstva kroz projekt “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u ...